Κατασκευη εκθεσιακων περιπτερων

Προσφέρουμε : Ταχύτητα, Ποιότητα, Αξιοπιστία, Οργάνωση, Βέλτιστο Αποτέλεσμα 

Τιμοκατάλογος και Επιλογές

Ελεύθερα Περίπτερα, με ξύλινη βάση (πάτωμα) που εδράζονται ή όχι σε μεταλλικό υπόβαθρο. Καμπυλωτές χρωματισμένες επιφάνειες, γραφεία εξυπηρέτησης, πάγκοι Reception and Welcome, Digital 3D αναρτημένες από την οροφή επιφάνειες Liquid προβολής.

Περίπτερα που μπορεί να υποστηρίξουν τόσο Υπηρεσίες όσο και Προϊόντα.

Παράλληλα επιτρέπουν τη ροή και την εξυπηρέτηση πολλών πελατών ταυτόχρονα. Εντυπωσιακές κατασκευές, σύγχρονης αντίληψης ως προς τη διαχείριση ενός χώρου, που σίγουρα θα κάνει εντύπωση!

Μπορούμε να αναλάβουμε το Σχεδιασμό του Περιπτέρου σας με δέσμευση παραγγελίας εντελώς δωρεάν.

Η κατασκευή σχεδίων, θα πρέπει να διέπεται από τον όρο της παραγωγής μιας και μοναδικής κάτοψης, αλλά και με την υπογραφή Ιδιωτικού Συμφωνητικού για τα Πνευματικά Δικαιώματα της Red Train όσο αφορά τα σχέδια.

Εάν διαθέτετε σχέδια του Περιπτέρου, που θα θέλατε να τα κατασκευάσουμε, θα τα υλοποιήσουμε, χωρίς κανένα απολύτως κόστος σχεδίων ή δέσμευση.

Εάν το επιθυμείτε σας παρέχουμε Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Καθοδήγησης (ΣΥΚ) και Φρέσκες, Μοντέρνες Ιδέες για την επιλογή του περιπτέρου σας έναντι αμοιβής 300 ευρώ. Μετά την υπογραφή της παραγγελίας min. 3000 Euro το ποσό αυτό (300) πιστώνεται στην καρτέλα σας.

Ενδεικτικές Τιμές* Κατασκευών

3500

4700

7600

12800

16350

27900

45000

63000

*Ρωτήστε μας την τιμή σε περίπτωση που οι διαστάσεις ή άλλες κατασκευαστικές και τεχνικές λεπτομέρειες, διαφοροποιούνται στο δικό σας Περίπτερο.