Κατασκευη εκθεσιακων περιπτερων

Προσφέρουμε : Ταχύτητα, Ποιότητα, Αξιοπιστία, Οργάνωση, Βέλτιστο Αποτέλεσμα 

Στο Ξυλουργείο μας, κόβουμε στις συγκεκριμένες διαστάσεις, δημιουργούμε εσοχές, σκοτίες και εγκοπές, ταιριάζουμε τα επιμέρους τμήματα, ώστε το αποτέλεσμα να ολοκληρώνει την συνολική εικόνα πριν να πάρει το δρόμο του προς το Βαφείο μας.

Πλανίζουμε τορνίρουμε και φρεζάρουμε, χαράσσουμε με ακρίβεια, δημιουργούμε ανάγλυφα. Έτσι το ξύλο, παίρνει μορφή, εμείς θα λέγαμε στα δικά μας χέρια παίρνει ζωή! Η αξιοπιστία των πρώτων υλών αλλά και η έμπειρη εργασία μας  παράγει αποτελέσματα που αντέχουν στο χρόνο. 

Κολλάμε τους μεταλλικούς σκελετούς, φτιάχνουμε πέδιλα και βάσεις, κρεμμάμε απο την οροφή με ασφάλεια βαριές κατασκευές που προκαλούν συναισθήματα χαράς και εντυπωσιάζουν τους περαστικούς.

Μετά από το βάψιμο με τα χρώματα της εταιρικής σας ταυτότητας οι κατασκευές, παίρνουν την τελική φροντίδα που απαιτείται, οι επιφάνειες παραμένουν λείες, οι εσοχές ομοιόμορφες και το τελικό αποτέλεσμα είναι καλαίσθητο και λειτουργικό.

Παρακάτω κατασκευές μας επιλεγμένες αποκλειστικά σε διακριτικό φως εντός περιπτέρων.

Έδρανα, βάσεις, έδρανο ομιλίας, Στρογγυλό εκθεσιακό stand, με βάση, το αλουμίνιο, Τετράγωνο εκθεσιακό stand, με βάση κάτω από μια δέσμη φωτός, οδηγώντας τα μάτια του επισκέπτη πάνω του και οριοθετώντας διακριτικά το χώρο.

Κρυφοί φωτισμοί τα πλαισιώνουν κατάλληλα, αναδεικνύοντας τα εκθεσιακά αντικείμενα, υπογραμμίζοντας τα έπιπλα και τις βάσεις τους και λειτουργώντας συγκεντρωτικά προς τον ομιλητή.

Με την τεχνική μας μεγιστοποιούμε την δύναμη της επιβλητικής προβολής.